Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

ФОЙЕРВЕРКИ И ПРАЗНИЧНИ ЗАРИ

Предлагаме ви заря за семейни и частни партита. Фойерверките могат да са с различна продължителност и наситеност от което се определя и цената. Заря който предлагаме са с добре подредени ефекти с начало, среда и хубав финал. Цените започват от 600лв. за времетраене около 60 секунди. Цените зависят както от времетраенето така и от интензивността на изстрелите. В клиповете който сме споделили ще видите Фойерверки на различни места като на всяко има цена за да можете да се ориентирате. Ние комбинираме различни ефекти в подходяща арттистична последователност за да се пулучи заря с хубаво начало, красива среда на изпълнението и силен и динамичен финал. Спрямо бюджета можем да надграждаме повече и повече ефекти.

Трябва само да ни се обаадите и да си поръчате.

Във Варна сме правили заря навсякъде и сме запознати с почти всяко място. Правили сме зари и на Златни пясъци, Албена, Св.Св. Константин и Елена, Балчик, Добрич, Обзор, Бяла, както и в целия Варненски регион.

Уточняваме, че не продаваме самостоятелни пиро пакети а само звършени зари с хубаво начло внимателно подбрави ефекти за средата и силен и красив финал.

Зарите се изпълняват от наш пиро техник. 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Powered by Party Jack LTD

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан