Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

БАЛОНЕНИ УКРАСИ ОТ ПАРТИ ДЖАК

Разнообразни варианти за украса с балони. Балоните имат способността да създават настроение на всяко място и за това са много добър избор за украса. Те създават обем и пъстрота на всеки празник. Цялостната украса се създава когато се комбинират различни елементи. Показваме ви най-търсените елементи. Каквото и да ви трябва ние сме насреща.

Балонени арки

Арките са подходящи за поставяне на вход. Привличат много вниманието на всички и няма шанс да имате балонена арка и да останете незабелязани. Предлагаме два стандартни размера на арки на цени от 75лв. за арка за една врата и 110лв. за арка която е подходяща за големи входове. Цветовата гама е по ваше желание. Също така когато се налага правим арките по специални изисквания за размер и форма зададени от нашите клиенти. Влезте в нашия онлай магазин и разгледайте всичките ни арки. От вас остава само да кажете дата и час и арката ще е при вас. 


Цветя и букети от балони

Букети и балонени цветя можете да използвате за украса на навсякъде. Цветята с тичинка и дълга дръжка, като тези на снимката могат да се направят според желаната от вас бройка. Подходящи са за подарък или като час от цялостна украса. Освен този вид има и цветя от кръгли балони. 

Фолиеви балони

Тези балони са направени под формата на различни фигури. Могат да се надуват с хелий или въздух, много са издръжливи и позволяват да се пълнят много кратно с въздух или хелий. Надути с хелий издържат повече от седмица.
Ако ги надуете с въздух ще се налага веднъж в месеца да се донадуе, но ще идържат месеци. 

Балони с хелий

Това са латексови балони и са най-поръчвани за всякакви поводи. Издържат между 8 и 12 часа. Предлага се и технология за гобавяне на гел Хай-флоат като обработени с него издържат повече от 24 часа. 

Разгледайте ОНЛАЙН магазина ни. Представените продукти са най-търсените за украса с балони.

За декорация на тематични събития и желание за други елементи предлагаме консултация.

Едни от най-търсените елементи за украса са арки, колони, балонени букети и балони с хелий. При поръчка на няколко различни елемента предлагаме консултация за най-добрия вариант за украса на избраново от вас място. В онлайн магазина ни можете да намерите предложения за арки, колони и други елементи.

Всяка украса се изпълнява според вашето изискване за дата и час в който искате да е готова.

Цветовете за арки, колни, цветя и други елементи са по ваш избор.

Повечето елементи се израбатват върху кострукции които когато балоните вече не ви трябват идваме да приберем. Арките и колоните, напарвени пред обекти трябва вечер да се прибират като наш служител ще ви обясни как.


Видео клипове от ваши украси 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Powered by Party Jack LTD

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан