Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Колони от балони 

Балонените колони са един чудесен и бюджетен вариант за украса на търговки обекти. Обикновено се поставят от двете страни на вратата. Могат да се изработят в различни размери и цветова гама по ваш избор. Също така могат да бъдат включени и като част от украси за рождени дни, юбилей или корпоративни партита. 

Балонени колони КЛАСИК

Това са най-стандартните колони.  Височината им е 2,20 метра. Доставяме го на самостоятелна стойка и могат да се разположат навсякъде. Цветовата гама е по желание на клиента.  Цената за една балонена колона е 25лв. Възможно и изработката и на други височини в зависимост от вашите нужди. 

Балонени колони РОМА

Следващия стандартен вариант на балонени колони е наречения от нас " Рома "  Стандартната височина отново е 2,20м. Тези балонени колони започват с по-големи балони в основата които преминават в по-малки и след това отново завършват с големи балони на върха. Цената им е 30лв. цветовете отново са по ваш избор. 

Обличане на стандартни колони с балони 

Много често на избраното от вас място има колони / бетони /  по-средата за ресторанта / залата. Предлагаме ви вариант да ги направите по-краси и атрактивни както ги облечете в балони. Цените за тази услуга са според зависи размера и височината на колоната която ще се облича. Обикновено цените са межди 70 до 150лв. на колона. Тези посочените  снимките и видеото са по 85лв. за колона. 

<iframe width=" 480" height="270" src="https://www.youtube.com/embed/CH1F0Q5Zd8U?feature=oembed" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen"></iframe>

Разгледайте още директно в Онлай нагазина ни

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Powered by Party Jack LTD

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан