Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Ресторант който работи само за частни партита. Това е Рататуй, един проект на Парти Джак. За вас сме подготвили напълно завършени оферти. Така че да няма нужда да мислите за каквото и да е друго. Предлагаме ви и безплатна консултация за всичко свързано с вашия празник. 

Детски рожден ден или парти

Детски партита в Рататуй. Дори да поканите целия клас на вашия празник, пак ще има достатъчно място за танци и игри. Ние ще работим само за вашето тържество. В пакетната ни цена влизат два часа анимация и украса с балони. Предлагаме и избор на меню което приготвяме в нашата кухня.

БАНКЕТИ И ФИРМЕНИ ПАРТИТА

Търсите място за предстоящия ви празник. Искате да направите супер як купон, но... не искате някакви си непознати да се навъртат на около. Ако е така, това означава, че точно вие сте нашите потенциални клиенти.

Или пък имате нужда да наемете помещение за работна среща, презентация и така нататък, но да го ползвате само вие. Това означава, че и в този случай отговаряте на описанието за наш потенциален клиент.

Оставаме на разположение за всякакви въпроси!

Кетъринг от Рататуй.

Най-важното нещо е да уточним какво представлява нашия кетъриг.

В офертата има малко неща, но сме подбрали най-предпочитаните от нашите клиенти. Работим само за частни партита и лични празници. Което означава, че всичко което ще приготвим за вас ще е заредено специално за вашата поръчка. И най-важното, изберете нашия кетъринг само ако за вас има значение с какво се храните. 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Powered by Party Jack LTD

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан