Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Безплатна доставка на балони за поръчки над 25лв. 

Предложенията на Парти Джак за Диджей във Варна. DJ Varna 

Търсите си диджей ? 

Не ходете от сайт на сайт за да търсите контакти на диджей. Тук ще намерите телефоните на най-търсените професионални диджей във Варна

Диджей за сватби и семейни тържества Варна 

Диджей Съни

0888 204 838 

..................................

Диджей Пламен “Пацони” 

0894 354 575

..................................

Диджей Уили

0888 637 194

..................................

Диджей Пламен Трушев 

0898 216 806

..................................

Диджей Румен Черкезов

0888 518 347

..................................

partydjs-bg.com

Dj Дидо

0886 7500 074

..................................

Диджей Иво

0879 601 630

..................................

Диджей Деси

0896 683 658

..................................

Диджей Алекс

0899 108 924

Може да използвате комплексна услуга от Парти Джак, украса, диджей, фотограф и така нататък. Но ако имате нужда само от диджей, се свържете с колегите диретно

Диджей за сватбени тържества 

Това са диджейте които знаят всеки един сватбен ритуал, Много често той може да бъде и водещият на тържеството. А именно да обявява и води всеки един ритуал. НО не забравяйте, че неговата основна функция е да пуска музика и то правилно подбрана на всеки 3 минути. Затова най-добрият вариант е да имате освен диджей и водещ. 

Диджей за лични праници

Диджея за лични празници не е много по различен от сватбения. Всъщност в повечето случай това е един и същи човек. Но специфичното е, че за лични празници няма нужда от познания в сватбените ритуали. Достатъчно е да има добра апаратура и богата музикална култура. 

Полезни съвети свързани с диджея

Вашият DJ за сватба е устроен да работи най-добре в автоматичен режим, тоест без значителен текущ контрол в неговите задължения. Възможни са проблеми в работата му при силното ограничаване по отношение на музикалните стилове, изискванията силата на музиката да се намали до нивото на стенна радиоточка, несъобразяване от младоженците с уточнения начин на протичане на вечерта и други. Особено стресиращи за дисководещите са следните действия от страна на младоженците:

Предоставянето на списък от 500 + песни, които диджеят да пусне на сватбата/които да не пуска на сватбата. (На средностатистическа сватба се пускат около 120 песни, като работата на DJ-я е да ги подбере така, че да накара всички ваши гости на различна възраст и с най-различни вкусове да се забавляват.)

Предоставянето на какъвто и да списък песни в последния момент – тоест 2-3 дни преди сватбата. (Вашият dj има нужда от техническо време за да се подготви със списъците с песни, които сте му предоставили.)

Списък с песни

Малкият списък с 10-20 песни е желателен за безпроблемната работа на вашия сватбен дисководещ. Уточнете задължително дали държите всички песни от списъка да бъдат пуснати или оставяте това на преценката на диджея. В много случаи неяснотата по този въпрос става предпоставка за проблемна работа и съответно недоволство от страна на младоженците. Песните следва да бъдат разделени в три категории:

Песни, които да бъдат пуснати по време на сватбата;

Песни, които да бъдат пуснати, ако дисководещият прецени;

Песни, които да не бъдат пуснати; (Тук избирате хитовете от последните две години – например Gangnam Style; от сватбените евъргрийни – песните на Abba, Village People, Boney M, както и народните песни и хора – например Бяла Роза)

Напълно в рамките на експлоатационните характеристики на дисководещите е да пуснат и песните, ако решите да подбирате специални такива за различните ритуали – посрещане на младоженците в ресторанта, хвърляне на булчинския букет и жартиер, както и разрязването на сватбената торта.

Чалгата

Сватбите без чалга могат да се получат също толкова весело или пък скучно, колкото и сватбите с чалга. Все пак има две ситуации, които предизвикват неизправности. В първата ситуация чалгата е напълно забранена от младоженците, но гости на сватбата упорито поръчват и буквално тормозят дисководещия да им пусне дадено парче – колега дисководещ изтърпя с голям професионализъм грубото отношение и викането на булка, заради поп фолк парче, поръчано от кума, което той пусна. Любопитното в случая беше, че кумът, който беше наясно със забраната, увери преди това дисководещия, че булката няма нищо против. Втората ситуация е свързана с обхвата на термина. Съществува едно прекалено широко тълкуване на чалгата, което включва в нея поп-фолка, Слави Трифонов, сръбска и гръцка музика, народни хора, Горан Брегович и Мадона.

Импровизацията

В някои младоженци съществува известна представа и очакване за изцяло импровизирано водене и строго индивидуален сценарий на тяхната сватба, подготвена от дисководещия. Важно е да се знае, че техническите спецификации на диджеите позволяват импровизации, но в основата се работи по проверен и изчистен сценарий, което включва едни и същи реплики и шеги, често дори в една и съща интонация. Това не е малфункция на дисководещия, а напротив – ефективен процес на работа. Също когато вашия любим изпълнител изпълнява за пореден път дадена песен на живо и то със същия текст, а не всеки път с нов 🙂

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Парти Джак Варна 

Доставка на балони и Парти Услуги - +359888272802

Ние сме онлайн и сме навсякъде 

Powered by Party Jack LTD

Количката ти е празна

Продължи

Количка

Междинна сума:
Отстъпка 
Отстъпка 
SKU:
Виж повече
Изчерпан